The Blog

Puursuc6 staat voor inhoudelijke expertise en resultaat. Deze expertise hebben wij de afgelopen 20 jaar opgebouwd binnen verschillende organisaties, de rode draad zijn de veiligheidsthema’s. Samen met de opdrachtgever werken wij toe naar een optimaal eindresultaat. Wij doen dit van uit onze adviesrol, welke we koppelen aan ontwikkeltrajecten, waar verschillende vormen van leren aanbod komen.

Wij zijn sterk vertegenwoordigd binnen de GGZ waar wij ons bezig houden met HIC zorg, forensische zorg, suïcidepreventie programma’s, safewardsprogramma’s, train de trainer programma’s. Wij doen dit van uit een moderne netwerk organisatie, direct in contact met de klant.
Wij zijn trots op ons team wat op een pure weg ontwikkeld naar uw suc6.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website

nl_NLDutch
nl_NLDutch